Belgian: Bulwijn.be Bulwijn.be English: Bulwine.com Bulwine.com

 

De Nederlandse Wijnfeesten zijn de afgelopen jaren uitgegroeid tot een zeer drukke en grote evenement. 28, 29 en 30 september 2018 is Groesbeek voor de 12e keer trotse gastheer van de Nederlandse Wijnfeesten! Dit jaar sluiten we ons bij het wijnfestival, natuurlijk met de mooiste en meest interessante wijnen uit ons assortiment. 

Drie dagen lang proeven en beleven van alles wat met wijn te maken heeft is de basis voor de bijzondere sfeer tijdens dit evenement in Wijndorp Groesbeek. U bent van harte welkom.

 

Internationale Wijnmarkt
De internationale wijnmarkt is tijdens de wijnfeesten op zaterdag 29 en zondag 30 september geopend van 13.00 tot 19.00 uur.

 

Music meets Wine, Heel Groesbeek Zingt!
Zaterdag 29 september tussen 19:30 uur en 21:00 uur Heel Groesbeek Zingt. Op het Marktterrein, en bij slecht weer in de tent, kun je ondersteunt door enkele koren meedoen aan een samenzang van allemaal aanstekelijke Nederlands- Engels en Duitstalige liedjes.

 

Wijnworkshops
Wijnworkshops vinden dit jaar op zaterdag en zondag plaats in de proeflokalen van het Wijnbouwcentrum. Elke wijnworkshop duurt ca. 1 Г  1,5 uur, waarin u uitleg krijgt over de verschillende wijnen van het thema, de wijnmakers, het wijngebied en de specifieke kenmerken.

 

Wijngaard open dagen
Zie hoe op de Groesbeekse heuvels de mooiste druiven groeien voor bekroonde Nederlandse wijnen.

 

Nederlands Kampioenschap Wijnvatrollen
Op zondagmiddag kun je tijdens de Nederlandse Wijnfeesten meedoen aan het Nederlands kampioenschap Wijnvatrollen. Dit unieke evenement vindt plaats op een parcours in de Kerkstraat in het centrum van Groesbeek. 

 

Concours Du Vin
Voor het eerst dit jaar mogen alle standhouders van de internationale wijnmarktmet met twee door hen gekozen wijnen meedingen naar de Nederlandse Wijnfeestenprijs.

 

Wijnbouwcentrum
Bezoekers van de wijnfeesten krijgen de gelegenheid om dit imposante gebouw tijdens de open dagen te bezichtichen.

 

Kunstzinnige Nieuwe Ambachten
Tijdens de Internationale Wijnmarkt op zaterdag 29 en zondag 30 september tussen 13:00 en 19:00 uur is er ook voor kunstenaars die van natuurlijke materialen bijzondere producten maken een eigen podium. Dit kan, mag van steen, metaal, hout, glas, riet, papier, etc. zijn, het maakt niet uit.

 

Lees meer ...

 


  Alle artikelsAgenda


BETAALMETHODEN
SNEL EN VEILIG THUISBEZORGD
Verzending door heel Europa en het Verenigd Koninkrijk | Wijn uit Bulgarije | Bulwijn.nl
 
OVERAL IN DE EU EN HET VK
WIN A HOLIDAY

Pamporovo, Bulgaria


Tulip Aparts Pamporovo
Heet u van harte welkom!

Meer info here ...
 

Low Intervention Wines

Low Intervention Wines | By Zagreus Winery


Low Intervention Wines
By Zagreus Winery


Meer info ...

NIEUW

Likeuren Bouquet | Bulwijn.nl


Likeuren. Authentieke smaken.
Voor uw cocktails en desserten.

Meer info hier ...

Uitverkoop | Bulwijn.nl | Verrassend lekkere wijnen uit Bulgarije!

UITVERKOOP
Bulwijn gaat verder ...

The Wine Routes of Bulgaria | Wijnen uit Bulgarije | Bulwijn.nl

Actueel
In de Top nominaties voor Wijn van het Jaar, 34e Proefschrift Wijnconcours 2022

Maandag 19 september werden tijdens Gastvrij Rotterdam de winnaars van de najaarseditie van het 34e Proefschrift Wijnconcours bekend gemaakt. Twee wijnen uit Bulgarije uitblonken weer qua inzetbaarheid, karakter en prijs-kwaliteitsverhouding en bereikten de finale als top nominaties voor Wijn van het jaar. 

...
Plovdiv, Bulgarije: De Beste Bestemmingen in Europa 2022 - 4de plaats. 1ste plaats in Wijn, Cultuur en Romantiek

Plovdiv behaalt de 4e plaats in de ranking 'De Beste Bestemmingen in Europa 2022' en staat op de 1e plaats in 3 andere categorieën. De stad staat op de eerste plaats in de categorieën 'De Beste Wijnbestemmingen in Europa', 'De Beste Culturele Bestemmingen in Europa' en 'De Beste Romantische Bestemmingen in Europa'.

...
Bulgarian wine celebrates International Mavrud Day

Dedicated to one of the oldest and most distinctive Bulgarian grape varieties, the International Mavrud Day aims to introduce you to the world of Bulgarian wine, particularly from Mavrud, and pique your interest in and admiration for Bulgaria's viticulture and winemaking. It also aims to emphasize the remarkable harmony between tradition and innovation that drives modern Bulgarian winemaking, as well as showcase the quality and stylistic diversity of Bulgarian wines.

...
NIEUSWSBRIEF

Copyright ©2024 Bulwijn.nl
Created by Be Easy Web Design