Belgian: Bulwijn.be Bulwijn.be English: Bulwine.com Bulwine.com
OVERAL IN EUROPA
snel en veilig thuisbezorgd

Meningen van klanten

 

Wij hechten veel waarde aan hoe u onze website en service beoordeelt. Wij verzoeken u daarom vriendelijk een review achter te laten om uw ervaring met ons te delen. Alle reviews, positieve, negatieve of andere zijn gelijk zichtbaar.

Reviews van de geproefde wijnen of andere producten worden ook enorm gewaardeerd. Die kunt u bespreken onder de tab “Beoordelingen” bij elk product op de website. Zo helpt u ook anderen om een objectieve mening te vormen en nog beter de juiste keuze te maken.

4.9/5 gebaseerd op 26 reviews


Anouk geschreven op 28-09-2019

Goede prijs-kwaliteitverhouding en snelle levering. Wordt zeker aanbevolen.

Wim Bos geschreven op 12-09-2018

Prima levering, mooie dozen. De wijn mag er ook zeer zeker zijn, persoonlijk ontzettende fan van Mavrud, kan ik hiervoor prima terecht!

Aanmaken van t account: ik kreeg vervolgens mijn wachtwoord plaintext doorgestuurd, dat vond ik een minpuntje

Deniel van den Berg geschreven op 19-12-2017

Mooie wijnen, goede service, aanbevolen.

Tj Jager geschreven op 20-07-2017

Ook nu weer : Voortreffelijk,zowel service als product

Tjeerd Jager geschreven op 24-06-2017

Hartelijk dank voor de plezierige afwikkeling van onze afspraak en de snelle verzending van de bestelling.

Mercedes Gonzalez Alonso geschreven op 23-05-2017

Thanks you so much. Order perfectly received. Looking forward to try the wines now!

Brigitte geschreven op 02-05-2017

Het was de eerste keer dat ik hier iets bestelde, maar het was allemaal goed, de service, de snelle en persoonlijke levering en wat een lekkere wijn!

Jan Bart geschreven op 25-11-2016

Wat een wijn deze Premium Reserve Mavrud. Die Bulgaren kunnen er wat van. Deze is van grote kwaliteit voor een hele redelijke prijs. Heerlijk intens en lekker kruidig van smaak.

Alex van den Berg geschreven op 02-11-2016

Ik ben al jaren klant, vele keren besteld en kan dit bedrijf aan iedereen aanbevelen. Interessante wijnen en absoluut met veel zorg geselecteerd. De prijzen zijn meer dan prima. Al met al: Nooit problemen gehad met betaling en bezorging en ik heb altijd lekkere wijnen gekregen die een meer dan prima prijs/kwaliteit verhouding hadden.

Jacq de Zwart geschreven op 06-10-2016

Binnen een paar dagen was het pakket binnen. Zorgvuldig verpakt. Goede service!

Producten 1 to 10 uit 27 (3 pagina's)
BETAALMETHODEN
NIEUWE VERLAAGDE TARIEVEN
 
NL & BE & DE
≥ 12 flessen - gratis thuisbezorgd
*proefpakketten beschouwd als 1 fles
Actueel
Recensie van Ed Huijzer, geproefd op de Nederlandse Wijnfeesten

Het was weer gezellig druk en weer een geslaagd evenement. Bulwijn was ook dit jaar exposant op de Nederlandse wijnfeesten in Groesbeek. Naast degene die ons kenden van vorige edities, mochten we ook veel nieuwe klanten laten proeven. En natuurlijk was voor hen de verrassing nog groter. Iedereen heeft wel iets nieuws ontdekt.

...
Plovdiv in Bulgarije - Europese Culturele Hoofdstad 2019

Plovdiv is de eerste Bulgaarse stad die zich Culturele hoofdstad van Europa mag noemen. De prachtige Bulgaarse stad Plovdiv is tevens een van de oudste van Europa. De slogan van de stad is 'Antiek en eeuwig'. Gelegen in het zuidoosten van Bulgarije is Plovdiv een belangrijk bestuurlijk, industrieel en cultureel centrum, met verschillende universiteiten, diverse hogescholen, instituten en musea, maar ook de geboorteplaats van veel grootse wijnen.

...
Bulwijn gaat verder ...

NIEUSWSBRIEF

Copyright ©2019 Bulwijn.nl
Created by Be Easy Web Design