Belgian: Bulwijn.be Bulwijn.be English: Bulwine.com Bulwine.com
OVERAL IN EUROPA
snel en veilig thuisbezorgd

Meningen van klanten

 

Wij hechten veel waarde aan hoe u onze website en service beoordeelt. Wij verzoeken u daarom vriendelijk een review achter te laten om uw ervaring met ons te delen. Alle reviews, positieve, negatieve of andere zijn gelijk zichtbaar.

Reviews van de geproefde wijnen of andere producten worden ook enorm gewaardeerd. Die kunt u bespreken onder de tab “Beoordelingen” bij elk product op de website. Zo helpt u ook anderen om een objectieve mening te vormen en nog beter de juiste keuze te maken.

4.9/5 gebaseerd op 25 reviews


Wim Bos geschreven op 12-09-2018

Prima levering, mooie dozen. De wijn mag er ook zeer zeker zijn, persoonlijk ontzettende fan van Mavrud, kan ik hiervoor prima terecht!

Aanmaken van t account: ik kreeg vervolgens mijn wachtwoord plaintext doorgestuurd, dat vond ik een minpuntje

Deniel van den Berg geschreven op 19-12-2017

Mooie wijnen, goede service, aanbevolen.

Tj Jager geschreven op 20-07-2017

Ook nu weer : Voortreffelijk,zowel service als product

Tjeerd Jager geschreven op 24-06-2017

Hartelijk dank voor de plezierige afwikkeling van onze afspraak en de snelle verzending van de bestelling.

Mercedes Gonzalez Alonso geschreven op 23-05-2017

Thanks you so much. Order perfectly received. Looking forward to try the wines now!

Brigitte geschreven op 02-05-2017

Het was de eerste keer dat ik hier iets bestelde, maar het was allemaal goed, de service, de snelle en persoonlijke levering en wat een lekkere wijn!

Jan Bart geschreven op 25-11-2016

Wat een wijn deze Premium Reserve Mavrud. Die Bulgaren kunnen er wat van. Deze is van grote kwaliteit voor een hele redelijke prijs. Heerlijk intens en lekker kruidig van smaak.

Alex van den Berg geschreven op 02-11-2016

Ik ben al jaren klant, vele keren besteld en kan dit bedrijf aan iedereen aanbevelen. Interessante wijnen en absoluut met veel zorg geselecteerd. De prijzen zijn meer dan prima. Al met al: Nooit problemen gehad met betaling en bezorging en ik heb altijd lekkere wijnen gekregen die een meer dan prima prijs/kwaliteit verhouding hadden.

Jacq de Zwart geschreven op 06-10-2016

Binnen een paar dagen was het pakket binnen. Zorgvuldig verpakt. Goede service!

Jacob geschreven op 26-09-2016

This WinenutTV guy on youtube adviced me to go here great site

Producten 1 to 10 uit 26 (3 pagina's)
BETAALMETHODEN
NIEUWE VERLAAGDE TARIEVEN
 
NL & BE & DE
≥ 12 flessen - gratis thuisbezorgd
*proefpakketten beschouwd als 1 fles
Bulwijn gaat verder ...

NIEUSWSBRIEF

Copyright ©2018 Bulwijn.nl
Created by Be Easy Web Design