Belgian: Bulwijn.be Bulwijn.be English: Bulwine.com Bulwine.com
OVERAL IN EUROPA
snel en veilig thuisbezorgd

Meningen van klanten

 

Wij hechten veel waarde aan hoe u onze website en service beoordeelt. Wij verzoeken u daarom vriendelijk een review achter te laten om uw ervaring met ons te delen. Alle reviews, positieve, negatieve of andere zijn gelijk zichtbaar.

Reviews van de geproefde wijnen of andere producten worden ook enorm gewaardeerd. Die kunt u bespreken onder de tab “Beoordelingen” bij elk product op de website. Zo helpt u ook anderen om een objectieve mening te vormen en nog beter de juiste keuze te maken.

5/5 gebaseerd op 24 reviews


Deniel van den Berg geschreven op 19-12-2017

Mooie wijnen, goede service, aanbevolen.

Tj Jager geschreven op 20-07-2017

Ook nu weer : Voortreffelijk,zowel service als product

Tjeerd Jager geschreven op 24-06-2017

Hartelijk dank voor de plezierige afwikkeling van onze afspraak en de snelle verzending van de bestelling.

Mercedes Gonzalez Alonso geschreven op 23-05-2017

Thanks you so much. Order perfectly received. Looking forward to try the wines now!

Brigitte geschreven op 02-05-2017

Het was de eerste keer dat ik hier iets bestelde, maar het was allemaal goed, de service, de snelle en persoonlijke levering en wat een lekkere wijn!

Jan Bart geschreven op 25-11-2016

Wat een wijn deze Premium Reserve Mavrud. Die Bulgaren kunnen er wat van. Deze is van grote kwaliteit voor een hele redelijke prijs. Heerlijk intens en lekker kruidig van smaak.

Alex van den Berg geschreven op 02-11-2016

Ik ben al jaren klant, vele keren besteld en kan dit bedrijf aan iedereen aanbevelen. Interessante wijnen en absoluut met veel zorg geselecteerd. De prijzen zijn meer dan prima. Al met al: Nooit problemen gehad met betaling en bezorging en ik heb altijd lekkere wijnen gekregen die een meer dan prima prijs/kwaliteit verhouding hadden.

Jacq de Zwart geschreven op 06-10-2016

Binnen een paar dagen was het pakket binnen. Zorgvuldig verpakt. Goede service!

Jacob geschreven op 26-09-2016

This WinenutTV guy on youtube adviced me to go here great site

tgee geschreven op 08-08-2016

Ik ken bulwijn.nl via een vriend. ik wist niet wat te verwachten. Heel veel info is op de site terug te vinden, bestelling en betaling gebeurde heel vlot, ik werd op de hoogte gehouden van mijn bestelling, de bestellingen werd persoonlijk geleverd op het afgesproken tijdstip met een woordje uitleg. Indien de wijnen even goed zullen zijn dan de service, dan is dit top!!!

Producten 1 to 10 uit 25 (3 pagina's)
BETAALMETHODEN
NIEUWE VERLAAGDE TARIEVEN
 
NL & BE & DE
≥ 12 flessen - gratis thuisbezorgd
*proefpakketten beschouwd als 1 fles
Kom je mee?
Bulwijn op Wijnfestival Chateau voor Buren 2018 | Zondag 26 augustus

In de pittoreske binnenstad van oranjestad Buren treft u een uitgebreid aanbod van stands aan met verschillende nationale en internationale kwaliteitswijnen. We zijn er ook bij ;)

...
Onze wijnen op Gastvrij Rotterdam 2018 | 17 t/m 19 september 2018, Rotterdam Ahoy

Wijnen uit Bulgarije zijn dit jaar voor het eerst te proeven op Gastvrij Rotterdam. Er wordt een bijzondere selectie wijnen gepresenteerd, speciaal ontwikkeld voor de horeca uit het midden- en hoogsegment.

...
Bulwijn op de Integratiedag Aachen | Zondag 2 September, Aachen, Duitsland

De integratiedag in Aachen vindt jaarlijks plaats met diverse culturele tentoonstellingen, presentaties en sport. Met genoegen dragen we dit jaar bij aan het evenement met een leerzame presentatie en een aantal bijzondere wijnen uit Bulgarije.

...
Bulwijn op De Nederlandse Wijnfeesten 2018 | 28, 29 en 30 september, Groesbeek

Drie dagen lang proeven en beleven van alles wat met wijn te maken heeft is de basis voor de bijzondere sfeer tijdens dit evenement in Wijndorp Groesbeek. Kom je mee feesten?

...
Bulwijn gaat verder ...

NIEUSWSBRIEF

Copyright ©2018 Bulwijn.nl
Created by Be Easy Web Design