Belgian: Bulwijn.be Bulwijn.be English: Bulwine.com Bulwine.com
OVERAL IN EUROPA
snel en veilig thuisbezorgd

Meningen van klanten

 

Wij hechten veel waarde aan hoe u onze website en service beoordeelt. Wij verzoeken u daarom vriendelijk een review achter te laten om uw ervaring met ons te delen. Alle reviews, positieve, negatieve of andere zijn gelijk zichtbaar.

Reviews van de geproefde wijnen of andere producten worden ook enorm gewaardeerd. Die kunt u bespreken onder de tab “Beoordelingen” bij elk product op de website. Zo helpt u ook anderen om een objectieve mening te vormen en nog beter de juiste keuze te maken.

4.9/5 gebaseerd op 46 reviews


Bas van der Linden geschreven op 13-04-2021

Korte samenvatting: Uitstekende wijnen en meer dan uitstekende service!

Tot nu toe twee wijnen geprobeerd (Lovico Chardonnay en Starosel Mavrud) en die smaken beide uitstekend. Binennkort proberen we meer, want zo smaakt het ook: naar meer.

Wat betreft de service: Het transport was niet helemaal goed gegaan maar dat is uitstekend opgelost. Met grote dank aan Toni! Dit is vast niet onze laatste bestelling hier.

Rob geschreven op 25-03-2021

Top wijnen. Bulgarije is duidelijk een land waar de prijs-kwaliteit verhouding van wijn uitstekend is. Vooral de Rubin druif!

Mikhail geschreven op 01-02-2021

The selection of Bulgarian wines on this website is unparalleled, and this shop is indispensable for someone who is into them! So many fantastic discoveries...

Gerard Penning geschreven op 16-12-2020

Wat een fantastische wijnen worden er in Bulgarije geproduceerd. Zowel de witte als rode wijnen zijn smaakvol, goed uitgerijpt en bovengemiddeld van kwaliteit. De customer service en bezorging is betrouwbaar, zorgvuldig en snel. Bulwijn.nl is een aanrader!

Gilbert geschreven op 12-12-2020

Snelle levering, veilig verpakt, lekkere wijn.

Panajot Ralev geschreven op 10-12-2020

Geweldige wijnen van een warm land, snelle levering, zeker aanrader!!!

Groeten van een tevreden klant.

fam. van Berk geschreven op 26-11-2020

Geweldig! Bulwijn is zeker een aanrader - eerste klasse wijnen en snelle bezorging.

Marc Braes geschreven op 09-09-2020

Soms is een review schrijven.
Een snelle perfecte service. Meer moet dat niet zijn. Bedankt.

Tim geschreven op 09-09-2020

Exceptional service and support and great BG wine selection especially Mavrud's. Starosel 2018 is our favourite and is also exceptional VFM. Have only been let down on UK side by a well known carrier causing delays, but customer service team have been relentless and worked wonders to try and overcome this.

Bob geschreven op 30-08-2020

Just introduced 8 neighbours to Bulgarian wine (we are at 'B' in our new wine tasting group) through your excellent service. Ordering was easy. Delivery was really quick and efficient to UK. Wines were a revelation, particularly the whites! Thank you - I'm sure you will have some new customers.

Mikhail geschreven op 15-08-2020

So happy to have discovered this website. A fantastic selection of Bulgarian Mavruds at fantastic prices and really low shipping fees - even for the UK. Really impressed and going to order again in the future.

Christopher Wright geschreven op 10-08-2020

Fantastic wines, great customer service.
After placing my first I have been extremely impressed. Shipping costs are very reasonable and efficient. Wines well packed and what a great selection.
Highly recommended.

Anja geschreven op 05-06-2020

Wij hebben Lovico Muscat besteld. Een heerlijke frisse en fruitige wijn voor een prima prijs. Prima service en snelle bezorging!

Wim geschreven op 07-04-2020

Heerlijke volle rode wijn met echt een aparte smaak, Melnik 55.
Wat mij betreft een aanrader.

Tom geschreven op 16-12-2019

Very reliable company. I have placed three orders to date and all have been delivered very rapidly.

Anouk geschreven op 28-09-2019

Goede prijs-kwaliteitverhouding en snelle levering. Wordt zeker aanbevolen.

Chris M geschreven op 27-09-2019

Really excellent, very personal attention in helping resolve an ordering issue. Incredible selection of Bulgarian wine. Ordered a great 2011 Gamza from Suhindol which although getting near its end-of -life was still very acceptable. Delivery was fast and efficient. Will definitely shop again.

Marin geschreven op 26-09-2019

Excellent company, speedy service!

Wim Bos geschreven op 12-09-2018

Prima levering, mooie dozen. De wijn mag er ook zeer zeker zijn, persoonlijk ontzettende fan van Mavrud, kan ik hiervoor prima terecht!

Aanmaken van t account: ik kreeg vervolgens mijn wachtwoord plaintext doorgestuurd, dat vond ik een minpuntje

Alan K geschreven op 26-04-2018

Excellent company with great tasting wines. Speedy service..they will go the extra mile to make sure your wine reaches you in perfect condition. Looking forward to my next order already. 5 Star.

Producten 1 to 20 uit 47 (3 pagina's)
BETAALMETHODEN
NIEUWE VERLAAGDE TARIEVEN
 
NL & BE & DE
≥ 12 flessen - gratis thuisbezorgd
*proefpakketten beschouwd als 1 fles
Actueel
Vinica Mavrud BIO - Officieel De Beste Wijn van een autochtone druif uit Bulgarije ...

Onze Vinica Mavrud BIO is opnieuw goed beoordeeld door DiVino: 
 - 3e plaats van de TOP 50 Bulgaarse wijnen voor 2019;
 - De BESTE wijn van een autochtone druif.

"De meest herkenbare Bulgaarse wijn in stijl, concept en smaakprofiel ..."

...
Plovdiv in Bulgarije - Europese Culturele Hoofdstad 2019

Plovdiv is de eerste Bulgaarse stad die zich Culturele hoofdstad van Europa mag noemen. De prachtige Bulgaarse stad Plovdiv is tevens een van de oudste van Europa. De slogan van de stad is 'Antiek en eeuwig'. Gelegen in het zuidoosten van Bulgarije is Plovdiv een belangrijk bestuurlijk, industrieel en cultureel centrum, met verschillende universiteiten, diverse hogescholen, instituten en musea, maar ook de geboorteplaats van veel grootse wijnen.

...
Bulwijn gaat verder ...

NIEUSWSBRIEF

Copyright ©2021 Bulwijn.nl
Created by Be Easy Web Design