Belgian: Bulwijn.be Bulwijn.be English: Bulwine.com Bulwine.com
OVERAL IN EUROPA
snel en veilig thuisbezorgd

 

De Nederlandse Wijnfeesten zijn de afgelopen jaren uitgegroeid tot een zeer drukke en grote evenement. 28, 29 en 30 september 2018 is Groesbeek voor de 12e keer trotse gastheer van de Nederlandse Wijnfeesten! Dit jaar sluiten we ons bij het wijnfestival, natuurlijk met de mooiste en meest interessante wijnen uit ons assortiment. 

Drie dagen lang proeven en beleven van alles wat met wijn te maken heeft is de basis voor de bijzondere sfeer tijdens dit evenement in Wijndorp Groesbeek. U bent van harte welkom.

 

Internationale Wijnmarkt
De internationale wijnmarkt is tijdens de wijnfeesten op zaterdag 29 en zondag 30 september geopend van 13.00 tot 19.00 uur.

 

Music meets Wine, Heel Groesbeek Zingt!
Zaterdag 29 september tussen 19:30 uur en 21:00 uur Heel Groesbeek Zingt. Op het Marktterrein, en bij slecht weer in de tent, kun je ondersteunt door enkele koren meedoen aan een samenzang van allemaal aanstekelijke Nederlands- Engels en Duitstalige liedjes.

 

Wijnworkshops
Wijnworkshops vinden dit jaar op zaterdag en zondag plaats in de proeflokalen van het Wijnbouwcentrum. Elke wijnworkshop duurt ca. 1 Г  1,5 uur, waarin u uitleg krijgt over de verschillende wijnen van het thema, de wijnmakers, het wijngebied en de specifieke kenmerken.

 

Wijngaard open dagen
Zie hoe op de Groesbeekse heuvels de mooiste druiven groeien voor bekroonde Nederlandse wijnen.

 

Nederlands Kampioenschap Wijnvatrollen
Op zondagmiddag kun je tijdens de Nederlandse Wijnfeesten meedoen aan het Nederlands kampioenschap Wijnvatrollen. Dit unieke evenement vindt plaats op een parcours in de Kerkstraat in het centrum van Groesbeek. 

 

Concours Du Vin
Voor het eerst dit jaar mogen alle standhouders van de internationale wijnmarktmet met twee door hen gekozen wijnen meedingen naar de Nederlandse Wijnfeestenprijs.

 

Wijnbouwcentrum
Bezoekers van de wijnfeesten krijgen de gelegenheid om dit imposante gebouw tijdens de open dagen te bezichtichen.

 

Kunstzinnige Nieuwe Ambachten
Tijdens de Internationale Wijnmarkt op zaterdag 29 en zondag 30 september tussen 13:00 en 19:00 uur is er ook voor kunstenaars die van natuurlijke materialen bijzondere producten maken een eigen podium. Dit kan, mag van steen, metaal, hout, glas, riet, papier, etc. zijn, het maakt niet uit.

 

Lees meer ...

 


  Alle artikelsAgenda


BETAALMETHODEN
NIEUWE VERLAAGDE TARIEVEN
 
NL & BE & DE
≥ 12 flessen - gratis thuisbezorgd
*proefpakketten beschouwd als 1 fles
Actueel
Vinica Mavrud BIO - Officieel De Beste Wijn van een autochtone druif uit Bulgarije ...

Onze Vinica Mavrud BIO is opnieuw goed beoordeeld door DiVino: 
 - 3e plaats van de TOP 50 Bulgaarse wijnen voor 2019;
 - De BESTE wijn van een autochtone druif.

"De meest herkenbare Bulgaarse wijn in stijl, concept en smaakprofiel ..."

...
Plovdiv in Bulgarije - Europese Culturele Hoofdstad 2019

Plovdiv is de eerste Bulgaarse stad die zich Culturele hoofdstad van Europa mag noemen. De prachtige Bulgaarse stad Plovdiv is tevens een van de oudste van Europa. De slogan van de stad is 'Antiek en eeuwig'. Gelegen in het zuidoosten van Bulgarije is Plovdiv een belangrijk bestuurlijk, industrieel en cultureel centrum, met verschillende universiteiten, diverse hogescholen, instituten en musea, maar ook de geboorteplaats van veel grootse wijnen.

...
Bulwijn gaat verder ...

NIEUSWSBRIEF

Copyright ©2021 Bulwijn.nl
Created by Be Easy Web Design