Belgian: Bulwijn.be Bulwijn.be English: Bulwine.com Bulwine.com
OVERAL IN EUROPA
snel en veilig thuisbezorgd

GRATIS bezorgen Regio Haaglanden vanaf 6 flessen


Wij bezorgen graag uw bestelling gratis als u 6 of meer flessen van onze wijnen bestelt. Uw bestelling wordt in de meeste gevallen de eerstvolgende dag afgeleverd. Levering zelfde dag is ook mogelijk, laat het ons weten.

Als u minder dan 6 flessen bestelt, betaalt u EUR 4.95 incl. BTW per afleveradres. Proefdoos - EUR 4.95.

Alles wat u in beide gevallen moet doen, is de checkout stappen volgen en 'Haaglanden NL' aangeven als verzendmethode in stap 4. Telefonisch of via e-mail bestellen ook mogelijk.

Vragen? Neemt u dan contact met ons op. 

BETAALMETHODEN
NIEUWE VERLAAGDE TARIEVEN
 
NL & BE & DE
≥ 12 flessen - gratis thuisbezorgd
*proefpakketten beschouwd als 1 fles
Actueel
Recensie van Ed Huijzer, geproefd op de Nederlandse Wijnfeesten

Het was weer gezellig druk en weer een geslaagd evenement. Bulwijn was ook dit jaar exposant op de Nederlandse wijnfeesten in Groesbeek. Naast degene die ons kenden van vorige edities, mochten we ook veel nieuwe klanten laten proeven. En natuurlijk was voor hen de verrassing nog groter. Iedereen heeft wel iets nieuws ontdekt.

...
Plovdiv in Bulgarije - Europese Culturele Hoofdstad 2019

Plovdiv is de eerste Bulgaarse stad die zich Culturele hoofdstad van Europa mag noemen. De prachtige Bulgaarse stad Plovdiv is tevens een van de oudste van Europa. De slogan van de stad is 'Antiek en eeuwig'. Gelegen in het zuidoosten van Bulgarije is Plovdiv een belangrijk bestuurlijk, industrieel en cultureel centrum, met verschillende universiteiten, diverse hogescholen, instituten en musea, maar ook de geboorteplaats van veel grootse wijnen.

...
Bulwijn gaat verder ...

NIEUSWSBRIEF

Copyright ©2019 Bulwijn.nl
Created by Be Easy Web Design