Belgian: Bulwijn.be Bulwijn.be English: Bulwine.com Bulwine.com
OVERAL IN EUROPA
snel en veilig thuisbezorgd

Privacy Policy

Bulwijn gaat zeer zorgvuldig om met de klantgegevens en hanteert daarom een strikt privacybeleid. De klantgegevens, zoals verstrekt door de klant voor het bestellen van wijn bij Bulwijn zullen zonder toestemming nooit aan derden worden verstrekt.

De klantgegevens die de klant verstrekt aan Bulwijn worden alleen gebruikt voor de verzending van de flessen wijn en voor het op de hoogte houden van ontwikkelingen Bulwijn middels een nieuwsbrief (opzegbaar). De klantgegevens bestaan uit: naam, adres, postcode, plaats, e-mailadres en telefoonnummer. De klantgegevens en bestelgegevens worden niet gebruikt om specifieke gegevens te verzamelen betreffende voorkeuren, interesses etc. en worden niet verkocht of verhuurd aan derden.
De klantgegevens worden wel gebruikt voor het opstellen van een factuur en om contact met de klant op te nemen indien dit nodig is.

Bulwijn.nl kan links bevatten naar andere dan de Bulwijn website. Bulwijn is niet verantwoordelijk voor het privacybeleid van dergelijke websites.

Heeft u nog vragen betreffende het privacybeleid van Bulwijn?
Neemt u dan a.u.b. contact op via het contactformulier.

BETAALMETHODEN
Bulwijn gaat verder ...

 
NL & BE & DE
Vanaf 12 flessen 
gratis thuisbezorgd!
*proefpakketten beschouwd als 1 fles
NIEUSWSBRIEF

Copyright ©2018 Bulwijn.nl
Created by Be Easy Web Design
/home/winefrom/bulwijn.nl/catalog/view/theme/