Belgian: Bulwijn.be Bulwijn.be English: Bulwine.com Bulwine.com
OVERAL IN EUROPA
snel en veilig thuisbezorgd

Wat we doen?

 

Wij verkopen kwaliteit.., echte, lekkere, verrassende wijnen! Bulwijn is een enorme fan van ‘natuurlijke wijnen’, voor ons zijn dit wijnboeren die in samenwerking met zijn druif, bodem en klimaat een prachtig natuurproduct maken: wijn!

Waarom Bulgarije? Omdat het een prachtig land is met niet alleen een heel gevarieerd landschap, zon en lekker eten, maar ook een breed scala aan mooie wijnhuizen en heerlijke, echte wijnen. Een land met vooral kleinschalige productie, waar bijna alles duurzaam wordt geproduceerd. Daarom zijn we graag ambassadeurs hierin.

Bulgarije is tevens één van de oudste wijnlanden ter wereld. Al duizenden jaren voor Christus was men hier bezig met wijn maken. Sinds de jaren 90 heeft het de interesse getrokken van talloze buitenlandse investeerders uit gerenommeerde wijnlanden als Frankrijk, Italië en Spanje. Een wijnland bij uitstek dat nu sterk in opkomst is en graag zich meer wilt laten zien. Een eerlijke echte wijn, dit is Bulgarije terug op de (wijn) kaart! 

Onze wijnen worden gemaakt door wijnboeren met passie en eerbied voor de natuur. Boeren die elk hun eigen stijl vertegenwoordigen, de natuur respecteren en door micromanagement van de wijngaard het terroir volledig tot uitdrukking laten komen. Geen emotieloze, bijna zoete wijnen of met overdreven veel hout, maar avontuurlijke wijnen met een ziel, wijnen die de zintuigen prikkelen. Kortom, zuivere, authentieke, maar vooral ook verrassende wijnen.

Al sinds begin 2011 is Bulwijn actief met de handel van prachtige Bulgaarse wijnen. Door de wijnen rechtstreeks bij de wijnboeren in te kopen weet Bulwijn kwalitatief hoogstaande en bijzondere wijnen aan te bieden tegen een scherpe prijs. Bij onze wijnen is de kwaliteit in de meeste gevalen boven gemiddeld. Alle wijnen die we bieden worden voorgeproefd en goedgekeurd door vakbekwame wijnkenners. Kennis, kwaliteit en authenticiteit vormen dus de hoekstenen van ons bedrijf.

Onze klanten zijn particulieren, horeca en bedrijven. Op Bulwijn.nl vindt de avontuurlijke wijnliefhebber de meest complete selectie bulgaarse kwaliteitswijnen. Wij bezorgen in Nederland, Belgié, Duitsland, Luxemburg en de Verenigde Koningrijk. Bezorging in andere landen op afspraak.

Voor particulieren:

Bulwijn.nl matcht uitstekend met particuliere wijnliefhebbers. Wij staan altijd open voor de wensen van onze klanten. Bulwijn heeft een score van 98% klant tevredenheid. Maar het kan dus beter. Wij zijn 7 dagen per week bezig om onze klanten optimaal te bedienen. Bulwijn heeft een 5-sterren kwalificatie van Wine-searcher voor haar dienstverlening en snelheid van opvolgen van aanvragen, emails en telefoontjes. Als grootste searchengine voor wijn wereldwijd, kent Wine-searcher haar eigen klant tevredenheidsonderzoek. Alleen de beste bedrijven krijgen een 5-sterren rating.

Bij Bulwijn.nl kunt u veilig en betrouwbaar uw online aankopen doen. De webwinkel wordt regelmatig gescreend door het webwinkel keurmerk waardoor wij veilig winkelen via internet garanderen aan onze consumenten. Aan onze particuliere klanten bieden we nog een aantal extra's. Die kunt u << hier >> bekijken. 

Horeca:

Bulwijn is leverancier van wijn ook aan horeca. Tot onze klanten behoren zowel eetcafés als zaken met Michelin sterren. Door eigen import is ons wijnassortiment uniek en tevens uitsluitend geschikt voor de horeca. Voor restaurants bieden we een speciale selectie gastronomische wijnen aan met uitgesproken smaak en goede eigenschappen in combinatie met eten. Natuurlijk hebben deze wijnen een eigen verhaal, waarmee u de beleving van uw gasten kunt ondersteunen.

Indien u geinteresseerd bent in onze wijnen, dan komen we u graag ons even voorstellen en wat wijnen laten proeven. Wij geloven wel dat onze wijnen iets voor uw zaak kunnen betekenen.

Voor bedrijven:

Voor het leveren van wijnpakketten als relatiegeschenk of cadeau bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn al jarenlang vertrouwd met het leveren van grote hoeveelheden wijnpakketten. Tevens is het mogelijk uw wijnpakketten te laten bedrukken met uw bedrijfslogo. Wilt u iets bestellen buiten ons online aangeboden assortiment om, neem dan contact met ons op. Wij stellen dan in overleg met u uw wijnen en/of wijnpakket(en) op maat samen.

 

Met respect voor de wijnliefhebber,
Bulwijn
 
 
BETAALMETHODEN
SNEL EN VEILIG THUISBEZORGD
Verzending door heel Europa en het Verenigd Koninkrijk | Wijn uit Bulgarije | Bulwijn.nl
 
OVERAL IN DE EU EN HET VK
WIN A HOLIDAY

Pamporovo, Bulgaria


Tulip Aparts Pamporovo
Heet u van harte welkom!

Meer info here ...
 

Low Intervention Wines

Low Intervention Wines | By Zagreus Winery


Low Intervention Wines
By Zagreus Winery


Meer info ...

NIEUW

Likeuren Bouquet | Bulwijn.nl


Likeuren. Authentieke smaken.
Voor uw cocktails en desserten.

Meer info hier ...

Uitverkoop | Bulwijn.nl | Verrassend lekkere wijnen uit Bulgarije!

UITVERKOOP
Bulwijn gaat verder ...

The Wine Routes of Bulgaria | Wijnen uit Bulgarije | Bulwijn.nl

Actueel
In de Top nominaties voor Wijn van het Jaar, 34e Proefschrift Wijnconcours 2022

Maandag 19 september werden tijdens Gastvrij Rotterdam de winnaars van de najaarseditie van het 34e Proefschrift Wijnconcours bekend gemaakt. Twee wijnen uit Bulgarije uitblonken weer qua inzetbaarheid, karakter en prijs-kwaliteitsverhouding en bereikten de finale als top nominaties voor Wijn van het jaar. 

...
Plovdiv, Bulgarije: De Beste Bestemmingen in Europa 2022 - 4de plaats. 1ste plaats in Wijn, Cultuur en Romantiek

Plovdiv behaalt de 4e plaats in de ranking 'De Beste Bestemmingen in Europa 2022' en staat op de 1e plaats in 3 andere categorieën. De stad staat op de eerste plaats in de categorieën 'De Beste Wijnbestemmingen in Europa', 'De Beste Culturele Bestemmingen in Europa' en 'De Beste Romantische Bestemmingen in Europa'.

...
Bulgarian wine celebrates International Mavrud Day

Dedicated to one of the oldest and most distinctive Bulgarian grape varieties, the International Mavrud Day aims to introduce you to the world of Bulgarian wine, particularly from Mavrud, and pique your interest in and admiration for Bulgaria's viticulture and winemaking. It also aims to emphasize the remarkable harmony between tradition and innovation that drives modern Bulgarian winemaking, as well as showcase the quality and stylistic diversity of Bulgarian wines.

...
NIEUSWSBRIEF

Copyright ©2024 Bulwijn.nl
Created by Be Easy Web Design