Belgian: Bulwijn.be Bulwijn.be English: Bulwine.com Bulwine.com

Over Ons

Wij zijn overtuigd van het kwaliteitspotentieel van Bulgarije als een wijnland en zijn graag ambassadeurs hierin. Bij ons vindt u de grootste selectie Bulgaarse kwaliteitswijnen in Nederland die we direct uit voorraad leveren. Indrukwekkende wijnen uit Bulgarije met uitstekende prijs‐kwaliteit verhouding.
 
Ons assortiment bestaat uitsluitend uit ambachtelijke pure wijnen, met een grote voorliefde voor de typisch Bulgaarse druivenrassen. Onze wijnen worden gemaakt door wijnboeren met passie en eerbied voor de natuur. Boeren die elk hun eigen stijl vertegenwoordigen, de natuur respecteren en door micromanagement van de wijngaard het terroir volledig tot uitdrukking laten komen. Boeren die wij goed kennen en die meestal biologisch en altijd duurzaam werken.

Wij gaan ervan uit dat een goede wijn voor zich spreekt en voor de wijnliefhebber een beleving is. Daarom ligt bij ons de nadruk op kwaliteit. Alle wijnen in het assortiment worden zorgvuldig uitgekozen in samenwerking met zowel Nederlandse vinologen als deskundigen uit Bulgarije. Wij staan dan ook garant voor de hoge kwaliteit van onze wijnen.

Daarnaast werken we zonder tussenhandel. Door het ontbreken dus van marges voor de tussenhandel kunnen wij een hogere kwaliteit bieden voor een redelijke prijs.

Zo is de prachtigste en de meest complete selectie Bulgaarse wijnen in Nederland ontstaan. Bulwijn nodigt u uit voor een wijntocht naar Bulgarije, een land dat meer dan drieduizend jaar bekend is met de traditie van wijnbouw.

Wij doen ons best om onze klant altijd zo goed mogelijk te helpen en hebben service en betrouwbaarheid dan ook hoog in het vaandel staan. Mocht u klachten hebben of ontevreden zijn, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Uiteraard staan wij ook open voor uw ideeën, suggesties, vragen of opmerkingen over de website, over de wijnen of ons.

Wij wensen u veel plezier met onze wijnen!
De Bulwijn Team
BETAALMETHODEN
SNEL EN VEILIG THUISBEZORGD
Verzending door heel Europa en het Verenigd Koninkrijk | Wijn uit Bulgarije | Bulwijn.nl
 
OVERAL IN DE EU EN HET VK
WIN A HOLIDAY

Pamporovo, Bulgaria


Tulip Aparts Pamporovo
Heet u van harte welkom!

Meer info here ...
 

Low Intervention Wines

Low Intervention Wines | By Zagreus Winery


Low Intervention Wines
By Zagreus Winery


Meer info ...

NIEUW

Likeuren Bouquet | Bulwijn.nl


Likeuren. Authentieke smaken.
Voor uw cocktails en desserten.

Meer info hier ...

Uitverkoop | Bulwijn.nl | Verrassend lekkere wijnen uit Bulgarije!

UITVERKOOP
Bulwijn gaat verder ...

The Wine Routes of Bulgaria | Wijnen uit Bulgarije | Bulwijn.nl

Actueel
In de Top nominaties voor Wijn van het Jaar, 34e Proefschrift Wijnconcours 2022

Maandag 19 september werden tijdens Gastvrij Rotterdam de winnaars van de najaarseditie van het 34e Proefschrift Wijnconcours bekend gemaakt. Twee wijnen uit Bulgarije uitblonken weer qua inzetbaarheid, karakter en prijs-kwaliteitsverhouding en bereikten de finale als top nominaties voor Wijn van het jaar. 

...
Plovdiv, Bulgarije: De Beste Bestemmingen in Europa 2022 - 4de plaats. 1ste plaats in Wijn, Cultuur en Romantiek

Plovdiv behaalt de 4e plaats in de ranking 'De Beste Bestemmingen in Europa 2022' en staat op de 1e plaats in 3 andere categorieën. De stad staat op de eerste plaats in de categorieën 'De Beste Wijnbestemmingen in Europa', 'De Beste Culturele Bestemmingen in Europa' en 'De Beste Romantische Bestemmingen in Europa'.

...
Bulgarian wine celebrates International Mavrud Day

Dedicated to one of the oldest and most distinctive Bulgarian grape varieties, the International Mavrud Day aims to introduce you to the world of Bulgarian wine, particularly from Mavrud, and pique your interest in and admiration for Bulgaria's viticulture and winemaking. It also aims to emphasize the remarkable harmony between tradition and innovation that drives modern Bulgarian winemaking, as well as showcase the quality and stylistic diversity of Bulgarian wines.

...
NIEUSWSBRIEF

Copyright ©2024 Bulwijn.nl
Created by Be Easy Web Design