Belgian: Bulwijn.be Bulwijn.be English: Bulwine.com Bulwine.com
OVERAL IN EUROPA
snel en veilig thuisbezorgd

Over Ons

жффффффWij zijn overtuigd van het kwaliteitspotentieel van Bulgarije als een wijnland en zijn graag ambassadeurs hierin. Bij ons vindt u de grootste selectie Bulgaarse kwlaitetswijnen in Nederland die we direct uit voorraad leveren. Indrukwekkende wijnen uit Bulgarije met uitstekende prijs‐kwaliteit verhouding.
 
Ons assortiment bestaat uitsluitend uit ambachtelijke pure wijnen, met een grote voorliefde voor de typisch Bulgaarse druivenrassen. Onze wijnen worden gemaakt door wijnboeren met passie en eerbied voor de natuur. Boeren die elk hun eigen stijl vertegenwoordigen, de natuur respecteren en door micromanagement van de wijngaard het terroir volledig tot uitdrukking laten komen. Boeren die wij goed kennen en die meestal biologisch en altijd duurzaam werken.

Wij gaan ervan uit dat een goede wijn voor zich spreekt en voor de wijnliefhebber een beleving is. Daarom ligt bij ons de nadruk op kwaliteit. Alle wijnen in het assortiment worden zorgvuldig uitgekozen in samenweking met nederladse vinologen en bulgaarse deskundigen.  Wij staan dan ook garant voor hoge kwaliteit van onze wijnen.

Daarnaast werken we zonder tussenhandel. Door het ontbreken dus van marges voor de tussenhandel kunnen wij een hogere kwaliteit bieden voor een redelijke prijs.

Zo is de prachtigste en de meest complete selectie Bulgaarse wijnen in Nederland ontstaan. Bulwijn nodigt u uit voor een wijntocht naar Bulgarije, een land dat meer dan drieduizend jaar bekend is met de traditie van wijnbouw.

Wij doen ons best om onze klant altijd zo goed mogelijk te helpen en hebben service en betrouwbaarheid dan ook hoog in het vaandel staan. Mocht u klachten hebben of ontevreden zijn, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Uiteraard staan wij ook open voor uw ideeen, suggesties, vragen of opmerkingen over de website, over de wijnen of ons.

Wij wensen u veel plezier met onze wijnen!
De Bulwijn Team
BETAALMETHODEN
NIEUWE VERLAAGDE TARIEVEN
 
NL & BE & DE
≥ 12 flessen - gratis thuisbezorgd
*proefpakketten beschouwd als 1 fles
Bulwijn gaat verder ...

NIEUSWSBRIEF

Copyright ©2018 Bulwijn.nl
Created by Be Easy Web Design