Belgian: Bulwijn.be Bulwijn.be English: Bulwine.com Bulwine.com
OVERAL IN EUROPA
snel en veilig thuisbezorgd

Bulwijn Agenda

 

Voor ons is een wijnevent het ideale moment om met u op een informele manier onze wijnpassie te delen.

Graag delen wij onze kennis en ervaring op elke evenement, overal. Op een kleine thematische proeverij, of op een grote, complete overzichtsproeverij, brengt Bulwijn altijd een unieke wijnbeleving.

Hieronder de belangrijkste evenementen in ons agenda:

 

Embassy Festival | 2 september 2017, Den Haag, Nederland

Op uitnodiging van de Amnassade van Bulgarije in Nederland gaan we onze wijnen presenteren op het Embassy Festival op 1 & 2 september in Den Haag. Op het festival schenken wij een beperkt aantal, maar wel interessante wijnen. Op de stand van Bulgarije vindt u ook typisch bulgaars eten en andere verrassingen. Kom dus lekker proeven. U bent welkom tussen 12 en 20 uur op zaterdag 2 september.

Lees meer ...

 

Wijnfestival Chateau voor Buren  | 27 augustus 2017, Buren, Nederland

Bulwijn gaat ook dit jaar deelnemen aan het Wijnfestival Chateau voor Buren op zondag 27 augustus. Een zomerse wijnevenement dat de ware wijnliefhebber niet mag missen. U bent van harte welkom om kennis te maken met heerlijke wijnen uit Bulgarije. We kiezen onze meest interessante wijnen van vooral typisch Bulgaarse druivenrassen en natuurlijk uitstekende kwaliteit. U bent welkom tussen 13 en 18 uur.

Lees meer ...

 

Wine & Bites (Holiday Edition) 

Het einde van het jaar is weer nabij. Het is de tijd voor familie, vrienden, warmte en gezelligheid. Daarom pakken wij aankomende zaterdag uit bij Zest met een aantal van de beste oogsten vanuit Bulgarije. 

Graag nodigen wij je uit om je kennis te maken met de vele smaken van de vijf Bulgaarse wijnstreken tijdens onze speciale "Wine & Bites" wijnproeverij en anti-pasti middag van 15:00 tot 19:00. Lees meer ...

 

Bulwijn en Rodina Travel op de 50 Plus Beurs 2016...

Ook dit jaar zijn Bulwijn en de Bulgarije reisspecialist Rodina Travel weer samen aanwezig op de 50 Plus Beurs in Jaarbeurs Utrecht van 20 t/m 24 september. De 50 Plus Beurs is al 24 jaar ’s werelds grootste evenement voor actieve plussers met 600 stands boordevol informatie, entertainment en aanbiedingen. Thematisch ingedeeld met workshops en presentaties, vele optredens op podia met muziek, modeshow, kookdemonstraties, dans en theater.

Rodina Travel is jarenlang dé specialist in reizen naar Bulgarije en staat garant voor een onvergetelijke ervaring. Zij zullen u vóór, tijdens en ná uw ontdekkingsreis persoonlijk begeleiden. Rodina Travel is dan ook niet alleen uw vakantieadviseur, maar ook uw reisgids en uw reisgezel.

Wilt u de sfeer van een stukje paradijs in Europa ervaren en de echte smaak van wijn ontdekken, komt u dan naar onze stand. Wij helpen u graag op reis naar Bulgarije!

 

Bulwijn op Chateau voor Buren...

Op zondag 28 augustus 2016 heef Bulwijn een stand op Chateau voor Buren. Wij selecteren onze heerlijkste wijnen om weer de wijnliefhebber te verrassen met de pracht en kracht van onze Bulgaarse wijnen. Kom proeven en otdek de echte smaak van wijn...

Tijdens Chateau voor Buren, maakt u ook kennis met heerlijke wijnen uit de beste wijnstreken van Europa en zelfs van ver daarbuiten. In de pittoreske binnenstad van oranjestad Buren treft u een uitgebreid aanbod van stands aan met verschillende nationale en internationale kwaliteitswijnen, gecombineerd met bijpassende culinaire lekkernijen. Een veelbelovend evenement dus.

Wij hopen u te ontmoeten op onze stand. Bulwijn nodigt u uit op een wijnreis naar Bulgarije!

 

 

Bulwijn op Perswijn Select 2015 op 25 & 26 oktober ...

 

Met een aantal van onze lekkere en bijzondere wijnen zijn we genomineerd voor deelname aan de Perswijn Select 2015. We zijn er trots op dat onze wijnen het hoogst scoorden en tot de Topselectie van Perswijn behoren.

Weelke wijnen zijn het, daar praten wij later over. Voor ons is deze nominatie nogmaals een erkenning, dat wij de lekkerste wijnen uit Bulgarije in huis hebben. Bijzondere wijnen van bijzondere druiven uit één van de oudste wijnlanden in Europa.  Lees meer...

 

Bulwijn op de 50 Plus Beurs 2015 in Utrecht...

 

 

Het wordt weer gezellig... Samen met Dé Bulgarije reisspecialist Rodina Travel zorgen wij er voor dat u het best ziet van de nog steeds het minst bekende lidstaat van de Europese Unie. Bulgarije wacht om ontdekt te worden. Kom de lekkerste wijnen van Bulgarije proeven en het stukje paradijs in het hart van de Balkan ontdekken.

Ja, het leven is mooi, maar men moet er wel iets bij te drinken hebben. Daarom...

Lees meer...
 

 

Bulwijn op het WineWeekend in De Broodfabriek in Rijswijk...

We gaan weer een aantal van onze mooieste wijnen laten proeven op het WineWeekend in De Broodfabriek in Rijswijk. Deze prachtige proeverij vindt plaats op saterdag en zondag  22 en 23 november. Omadt proeven is geloven! Nog ruimte op het wijnrek? Je bent van harte welkom. We hebben nog gratis entreekaarten. Stuur ons een e-mail naar info@bulwijn.nl.

Lees meer...

WineWeekend...

 

Bulwijn op het Weekend van de Smaak...

Weekend van de Smaak

Bulwijn meedoet aan het Weekend van de Smaak. Ook dit jaar zullen de bezoekers de kans krijgen om aantal van onze beste wijnen ter plekke te proeven en kopen of bestellen.

Op zaterdag 27 en zondag 28 september start dit jaar de landelijke Week van de Smaak. Voor Regio Venlo zullen de activiteiten plaatsvinden op het voormalige Floriadeterrein, nu Venlo GreenPark. De verwachting is dat net als de vorige editie twintigduizend mensen dit evenement zullen bezoeken. Wie wil er tenslotte niet op een ongedwongen wijze genieten van het veelzijdige thema smaak, in een schitterend park en dat ook nog eens gratis!

Lees meer...

 

BETAALMETHODEN
NIEUWE VERLAAGDE TARIEVEN
 
NL & BE & DE
≥ 12 flessen - gratis thuisbezorgd
*proefpakketten beschouwd als 1 fles
Kom je mee?
Bulwijn op Wijnfestival Chateau voor Buren 2018 | Zondag 26 augustus

In de pittoreske binnenstad van oranjestad Buren treft u een uitgebreid aanbod van stands aan met verschillende nationale en internationale kwaliteitswijnen. We zijn er ook bij ;)

...
Onze wijnen op Gastvrij Rotterdam 2018 | 17 t/m 19 september 2018, Rotterdam Ahoy

Wijnen uit Bulgarije zijn dit jaar voor het eerst te proeven op Gastvrij Rotterdam. Er wordt een bijzondere selectie wijnen gepresenteerd, speciaal ontwikkeld voor de horeca uit het midden- en hoogsegment.

...
Bulwijn op de Integratiedag Aachen | Zondag 2 September, Aachen, Duitsland

De integratiedag in Aachen vindt jaarlijks plaats met diverse culturele tentoonstellingen, presentaties en sport. Met genoegen dragen we dit jaar bij aan het evenement met een leerzame presentatie en een aantal bijzondere wijnen uit Bulgarije.

...
Bulwijn op De Nederlandse Wijnfeesten 2018 | 28, 29 en 30 september, Groesbeek

Drie dagen lang proeven en beleven van alles wat met wijn te maken heeft is de basis voor de bijzondere sfeer tijdens dit evenement in Wijndorp Groesbeek. Kom je mee feesten?

...
Bulwijn gaat verder ...

NIEUSWSBRIEF

Copyright ©2018 Bulwijn.nl
Created by Be Easy Web Design