Belgian: Bulwijn.be Bulwijn.be English: Bulwine.com Bulwine.com
OVERAL IN EUROPA
snel en veilig thuisbezorgd

Logodaj Winery

Logodaj Winery is een modern wijnbedrijf dat nieuwe technologieën verenigt met de lokale tradities voor de productie van kwaliteitswijnen. Het kende een sterke vooruitgang sinds 1996 toen het bedrijd door drie ambitieuze jongens, Malin Shirokanski, Nedyalko Levuliev en Petar Drosanski, tot particuliere onderneming werd omgevormd. Na een paar jaar schakelden zij over op het maken van topkwaliteit wijnen in kleine hoeveelheden en van vooral typisch bulgaarse druivenrassen.

De Struma River Valley, waar het dorp van Logodaj en zijn gelijknamige wijn makerij zijn verscholen, ligt in de heuvelachtige spleten van Zuid-West Bulgarije. Het is er warmer en zonniger dan in de rest van het land en daarmee de ideale plaats voor het verbouwen van de inheemse druiven Melink, Rubin, Ruen en Kerazuda. Het wijnhuis beschikt over een bovengronds deel dat ruim voorzien is van roestvrij stalen tanks (staan in voor de diverse technologische processen) en een moderne botteling lijn. In het ondergrondse deel liggen nieuwe vaten (barique 225 liter) van Franse, Amerikaanse en Bulgaarse eik.

Wijnmakerij Logodaj is een vooraanstaande producent van hoge kwaliteit witte en rode wijnen die worden gepresenteerd in kleine hoeveelheden. De kracht van dit bedrijf schuilt duidelijk in het wijn maken en niet noodzakelijkerwijs in de druiventeelt. De drie mannen hebben dan ook besloten druiven van lokale kwekers op te kopen. Zo verzekeren zij zich van de optimale kwaliteit en de rijpheid van de grondstoffen, en tegelijkertijd helpen zij de lokale mensen, waardoor een eeuwenoude traditie wordt in stand gehouden. Hun wijnen worden vaak naar aanleiding van lokale wedstrijden tot de beste uitgeroepen onder de Bulgaarse wijnen.

BETAALMETHODEN
Bulwijn gaat verder ...

NIEUWE VERLAAGDE TARIEVEN
 
NL & BE & DE
≥ 12 flessen - gratis thuisbezorgd
*proefpakketten beschouwd als 1 fles
NIEUSWSBRIEF

Copyright ©2018 Bulwijn.nl
Created by Be Easy Web Design