Belgian: Bulwijn.be Bulwijn.be English: Bulwine.com Bulwine.com
OVERAL IN EUROPA
snel en veilig thuisbezorgd

Geproefd door Mariëlla Beukers


Zagreus White Mavrud BIO

"Van de donkere, tanninerijke inheemse kwaliteitsdruif mavrud weten ze bij Zagreus een mooie ‘blanc de noir’ te maken. En hij is ook nog eens biologisch. Aroma’s van peer en meloen, fruitig, met een lekker amandelbittertje. Zwoele fruitige aanzet, frisse zuren, droge afdronk. Mooi geheel, verrassend anders."


Naar de Zagreus White Mavrud BIO >>

 

 

Zagreus Premium Reserve Mavrud

"Van het hypermoderne bedrijf Zagreus komt ook deze sappige ‘gewone’ Mavrud. Aroma’s van rode bessen, kersen en kaneel. Hoge zuren, lichte tannines, soepel en vrolijk. Schoon, fris en aangenaam. Geen zwaargewicht, iets speciaals voor alledag."


Naar de Zagreus Premium Reserve Mavrud >>

 

 

Vinica Mavrud, Zagreus Winery

"Mavrud bevalt mij wel: opnieuw een mooie wijn, gemaakt van druiven die enige maanden buiten te drogen hebben gelegen. Chocolade en rozijnen in de neus, met wat specerijen. De smaak is zoet en tegelijk fris, vol en fruitig. ."

Naar de Vinica Mavrud, Zagreus winery  >>

 

 

 

Uniqato Rubin

"In 1961 kwam rubin voor het eerst op de markt; deze Bulgaarse kruising van syrah en nebbiolo levert volle, zachte wijnen. Uniqato geurt naar kersen en zwart fruit en is fruitig en zacht in de mond. Milde zuren, matige tannines, met wat laurier in de afdronk. Een keurige wijn, maar iets te lief voor mijn smaak." 

Naar Uniqato Rubin  >> 

 

 

 REDARK

"Een blend van rubin, ruen (eveneens een jonge kruising) en cabernet sauvignon. Heeft een forse dot zuurstof nodig voordat de complexe aroma’s loskomen. Elegante wijn, veel body, frisse zuren. In de afdronk nog wat stroeve tannines. Verder een goede, prettig drinkbare wijn."

Naar de REDARK  >>

 

BETAALMETHODEN
NIEUWE VERLAAGDE TARIEVEN
 
NL & BE & DE
≥ 12 flessen - gratis thuisbezorgd
*proefpakketten beschouwd als 1 fles
Actueel
Vinica Mavrud BIO - Officieel De Beste Wijn van een autochtone druif uit Bulgarije ...

Onze Vinica Mavrud BIO is opnieuw goed beoordeeld door DiVino: 
 - 3e plaats van de TOP 50 Bulgaarse wijnen voor 2019;
 - De BESTE wijn van een autochtone druif.

"De meest herkenbare Bulgaarse wijn in stijl, concept en smaakprofiel ..."

...
Plovdiv in Bulgarije - Europese Culturele Hoofdstad 2019

Plovdiv is de eerste Bulgaarse stad die zich Culturele hoofdstad van Europa mag noemen. De prachtige Bulgaarse stad Plovdiv is tevens een van de oudste van Europa. De slogan van de stad is 'Antiek en eeuwig'. Gelegen in het zuidoosten van Bulgarije is Plovdiv een belangrijk bestuurlijk, industrieel en cultureel centrum, met verschillende universiteiten, diverse hogescholen, instituten en musea, maar ook de geboorteplaats van veel grootse wijnen.

...
Bulwijn gaat verder ...

NIEUSWSBRIEF

Copyright ©2021 Bulwijn.nl
Created by Be Easy Web Design